Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğitim Haber & Duyuru2026 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Duyurusu
"Yeşil Vatan - Benim Okulum Geleceğe Çare" etkinlikleri kapsamında nisan ayının teması,"Sıfır Atık" olarak belirlendi. Öğrenciler, sıfır atık atölyelerinden iklim münazaralarına yeniden kullanım ve bilinçli tüketim alışkanlıklarını destekleyen pek çok çalı
Millî Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapan öğretmenlerin alan değişikliğine bağlı yer değiştirme işlemleri için ön başvurular 6-10 Nisan, tercihler 20-24 Nisan 2026 tarihleri arasında alınacak, atama işlemleri 28 Nisan 2026'da gerçekleştirilecek.
Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 14 Haziran 2026'da düzenlenecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı. Kılavuza göre başvurular, 23 Mart-10 Nisan 2026 tarihleri arasında elektronik ortamda yapıla
Millî Eğitim Bakanlığınca, 2025-2026 eğitim öğretim yılında ülke genelinde yapılacak ikinci dönem birinci ortak yazılı sınavlara ilişkin kılavuz yayımlandı.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda ortaokul 5 ve 6. sınıf; lise 9 ve 10. sınıf düzeyleri için ders içeriklerini destekleyen "Öğrenme Etkinlikleri Seti" yayımlandı. Yeni modelin öğretim süreçlerine daha etkili biçimde yansıtılmasını amaçlayan etkin
"Yeşil Vatan - Benim Okulum Geleceğe ÇARE" etkinlikleri kapsamında mart ayının teması "Su Verimliliği" olarak belirlendi. Öğrenciler, tiyatrodan saha uygulamalarına uzanan etkinliklerle suyun bilinçli ve verimli kullanımına yönelik farkındalık geliştirecek
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen yapay zekâ destekli MEBİ'de öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek, sosyal-duygusal gelişimlerini güçlendirmek ve kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla hazırlanan rehberlik içerikleri erişime aç
"Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik", Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in imzasıyla 81 ile gönderilen yazı doğrultusunda, ramazan ayı boyunca öğrencilerin paylaşma bilincini geliştirmeye, yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmeye, birlik ruhu, adalet, merhamet ve vatanseverlik gibi mil
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda ortaokul 5 ve 6. sınıf; lise 9 ve 10. sınıf düzeyleri için ders içeriklerini destekleyen "Öğrenme Etkinlikleri Seti" yayımlandı.