İlbilge Hakkında ek bir bilgi sağlanmamış.
Üzgünüm maalesef yok, buradan duyuralım, ellerinde güncel planları olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Teşekkür ederiz.Çağdaş Türk Tarihi ve 11. Sınıf Türk Kültür ve Medeniyet Tarihi'nin Günlük planları da mevcut mudur acaba?
teşekkürlerDaha önceden sitemizden bilgisayarıma yüklediğim 10.Sınıf Tarih Dersi günlük planlarını buldum,faydalı olması dileğiyle.
Çağdaş Türk Tarihi ve 11. Sınıf Türk Kültür ve Medeniyet Tarihi'nin Günlük planları da mevcut mudur acaba?
Üzgünüm maalesef yok, buradan duyuralım, ellerinde güncel planları olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Teşekkür ederiz.
teşekkürlerDaha önceden sitemizden bilgisayarıma yüklediğim 10.Sınıf Tarih Dersi günlük planlarını buldum,faydalı olması dileğiyle.
Çok teşekkür ederimDaha önceden sitemizden bilgisayarıma yüklediğim 10.Sınıf Tarih Dersi günlük planlarını buldum,faydalı olması dileğiyle.
Çok teşekkür ediyorumDaha önceden sitemizden bilgisayarıma yüklediğim 10.Sınıf Tarih Dersi günlük planlarını buldum,faydalı olması dileğiyle.
harikaDaha önceden sitemizden bilgisayarıma yüklediğim 10.Sınıf Tarih Dersi günlük planlarını buldum,faydalı olması dileğiyle.
Daha önceden sitemizden bilgisayarıma yüklediğim 10.Sınıf Tarih Dersi günlük planlarını buldum,faydalı olması dileğiyle.