- Web sitesi
- www.tarihbilinci.com
- Meslek - Branş
- Tarih Öğretmeni
"ADAY ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETMENLİK KARİYER BASAMAKLARI YÖNETMELİĞİ TASLAĞI", GÖRÜŞ VE ÖNERİLERE AÇILDI
Eğitim ve öğretim hizmetlerini yürütmekle görevli öğretmenlerin atamaları ve mesleki gelişimleri ile kariyer basamaklarındaki ilerlemelerini düzenleyen "Öğretmenlik Meslek Kanunu", 14 Şubat 2022 itibarıyla Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
İlgili kanun doğrultusunda Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî eğitim kurumlarında görev yapan aday öğretmenlerin yetiştirilmeleri ile öğretmenlerin kariyer basamaklarında ilerlemelerine ilişkin usul ve esasları düzenleyen "Aday Öğretmenlik Ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği Taslağı" hazırlandı.
Öğretmen, okul yöneticisi ve diğer tüm paydaşlar taslağa ilişkin görüş ve önerilerini 14 Şubat-15 Mart 2022 tarihleri arasında aşağıda bağlantısı yer alan görüş bildirme formu doldurularak "ogretmenlikmeslekkanunu@meb.gov.tr" adresine gönderebilecek.
Görüş ve öneriler, ilgili komisyonlarca değerlendirilerek yönetmeliğe son şekli verilecek.
Taslağa ulaşmak için
You must be registered for see links
Taslak hakkında görüş bildirilmesinde kullanılacak form için
You must be registered for see links
.
İlgili konular

Uzman ve Başöğretmenlik Kesin Sınav Sonuçları Açıklandı
- Konbuyu başlatan Tarih Öğretmeni
- Başlangıç tarihi

Uzman ve Başöğretmenlik Eğitim Programına Başvuru Sonuçları Açıklandı
- Başlangıç tarihi

Uzman Öğretmenlik Ve Başöğretmenlik Eğitim Programı İle Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı...
- Başlangıç tarihi

Uzman ve Başöğretmenlik Eğitim Programlarına Başvurular 1 Haziran'da Başlıyor
- Başlangıç tarihi

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Mesleki Gelişim Çalışmaları Ve Eğitim Programına İlişkin Yönerge
- Başlangıç tarihi

Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği
- Başlangıç tarihi
En çok görüntülenen

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Yüz Yüze ve Uzaktan Eğitim ile Sınav Uygulamaları Konulu Yazı-15.04.202
- Başlangıç tarihi

Uzaktan ve Yüz Yüze Eğitim ile II. Dönem Sınav Uygulamaları -18.05.2021 - Ortaöğretim Genel...
- Başlangıç tarihi

2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı
- Başlangıç tarihi
Son konular

ÖSYM Tarafından 2023 Yılında Gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına Esas...
- Başlangıç tarihi

ÖSYM, 2023 yılı sınav takvimini açıkladı
- Başlangıç tarihi