- Web sitesi
- tarihbilinci.com
- Meslek - Branş
- Tarih Öğretmeni
Evet beğeni yapıyorum ama tek bir indirme dahi yapamadım Vermiş olduğum tüm olumlu tepkilere rağmen tepkileme puanım sıfır olarak gözüküyor Zaman kaybı ve saçmalık Yarım saatimi aldı ama hiç bir şekilde faydalanamadım
örnek verebilir misiniz? ya da link verebilir misiniz?
Tepkime puanım 1 olmuş şimdi ama bir çok link için olumlu tepki verdim ama her seferinde tepki verin uyarısıyla karşılaşıyorum Daha ne yapmam gerektiği konusunda birisi bana açıklayabilir mi ? Hiç bir şey indiremiyorum oysaki 15 indirme sınırı olduğu söyleniyor fakat 1 tane bile indiremedim ve artık çok yoruldum
Ah ne güzel Senin adına sevindim ama ben İNDİREMİYORUM bilmem anlatabiliyor muyumben indiriyorum
Ah ne güzel Senin adına sevindim ama ben İNDİREMİYORUM bilmem anlatabiliyor muyum
Evet işte ama neyi eksik yapıyorum ? Daha önce bu şekilde bir sorun yaşamıyordum Beğen olarak tıkladığımda 15 saniye sonra dosya açılıyordu Sürekli olumlu tepki verin diyor veriyorum hatta diğer emojileri dahi saçma da olsa denedim çaresizliktensizi anlıyorum ama mutlaka bir şeyleri eksik yapıyorsunuz demek ki
Çok teşekkür ederimtüm sınırlayıcılar kaldırılmıştır.
Çok teşekkür ederiz hocam.tüm sınırlayıcılar kaldırılmıştır.
İndirmek için izniniz yok uyarısı alıyorum