Sınav İnkılap Tarihi Dersi II. Dönem I. Sınav

percy

Yönetici
Vezir
Katılım
11 Mar 2021
Mesajlar
14
Tepkime puanı
38
Puanları
13
Faydalı olması dileğiyle...
 

Ekli dosyalar

  • İNKILAP TARİHİ 2. DÖNEM 1. SINAV.docx
    31.9 KB · Görüntüleme: 229

percy

Yönetici
Vezir
Katılım
11 Mar 2021
Mesajlar
14
Tepkime puanı
38
Puanları
13
Yukarıdaki sınav için öğrencilerime 5 sayfalık not verdim. İnkılaplarla ilgili notu internetten hazır olarak indirdim. Kısa tutmak için bazı konulara mecburen değinemedim. Malum meslek lisesi olunca bu notlara bile çok dedi çocuklar:)
 

Ekli dosyalar

  • 12. SINIF 2. DÖNEM ÇALIŞMA SORULARI.docx
    59.1 KB · Görüntüleme: 114
  • ATATÜRK İLKELERİ.pdf
    346.3 KB · Görüntüleme: 71

percy

Yönetici
Vezir
Katılım
11 Mar 2021
Mesajlar
14
Tepkime puanı
38
Puanları
13
İlk sınavlar için öğrencilere üç sayfalık not hazırlayıp verdim. Soruları da o notlardan test, klasik, doğru-yanlış, eşleştirme ve boşluk doldurma şeklinde sordum. Bazı sınıflarda 50'yi geçen bir kişi çıktı. Öğrencilerden hocam sınav çok zordu tepkisi aldım. Din kültürü dersi sınavında görevliydim. Soruları dağıttıktan sonra göz atayım hoca ne sormuş acaba dedim. Sınav sadece 10 tane test sorusundan ibaretti. Öğrencilerin sınavıma zor demesine hak verdim haklılar:)))
 

atahoca

Yönetici
Vezir
Katılım
14 Şub 2021
Mesajlar
141
Tepkime puanı
300
Puanları
63
Hocam,
Maalesef genel durum bu şekilde. Ders çeşidi, müfredat yoğunluğu, hazırbulunuşluluk (İlkokuldan itibaren gelen bir sorun, orada da sorun meslektaşlarımızdan kaynaklanmıyor.) vs. vs.
12. sınıfların YKS zamanı da yaklaşıyor. MEB, bu sınavlardan sonra öğretmen ve öğrencileri çok sıkmamalı. YKS'ye yönelik hazırlık ön plana alınmalı. Başka sınav yapılmamalı. Öğrenciler için de bu iyi olacaktır.
 

Talebe

Yönetici
Vezir-i Azam
Katılım
14 Şub 2021
Mesajlar
3,401
Tepkime puanı
10,235
Puanları
113
Meslek - Branş
Öğretmen - Tarih
Hocam üstünde tarih öğretmenlerinin ve müdürün isimleri yazıyordu sildim
onu demek istemiyorum. Normal bir yazılı evrağında müdürün isminin açılması doğru değil...
 

atahoca

Yönetici
Vezir
Katılım
14 Şub 2021
Mesajlar
141
Tepkime puanı
300
Puanları
63
Soruyu hazırlayanlar zümre öğretmenleri iken branşı olmayan idarecinin onayına ihtiyaç olmayacaktır. Fakat bazı okullarda müdürlerin ısararla sınav kağıtlarını (fotokopi çekilmeden önce) imzalamak istediklerinni de biliyoruz. Aklıma gelen en mantıklı açıklama düzeni sağlamak içinböyle bir uygulama yaptıkları ama bunda da ellerinde bir liste olması gerek.
Esas sebebi bilen arkadaşlar açıklarlarsa öğrenmiş oluruz.
 
Üst Alt