- Web sitesi
- www.tarihbilinci.com
- Meslek - Branş
- Tarih Öğretmeni
Resmî Gazete
12 Mayıs 2022 PERŞEMBE
Sayı : 31833
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMEN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
MADDE 1- 17/4/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b), (f), (g), (s), (u) ve (ü) bentleri yürürlükten kaldırılmıştır.
MADDE 2- Aynı Yönetmeliğin 15 ila 26 ncı maddeleri ile 54 üncü ve geçici 6 ncı maddeleri yürürlükten kaldırılmıştır.
MADDE 3- Aynı Yönetmeliğin eki Ek-3 Performans Değerlendirme Formu ile Ek-4 Aday Öğretmen Sözlü Sınav Değerlendirme Formu yürürlükten kaldırılmıştır.
MADDE 4- Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 5- Bu Yönetmelik hükümlerini Millî Eğitim Bakanı yürütür.
12 Mayıs 2022 PERŞEMBE
Sayı : 31833
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMEN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
MADDE 1- 17/4/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b), (f), (g), (s), (u) ve (ü) bentleri yürürlükten kaldırılmıştır.
MADDE 2- Aynı Yönetmeliğin 15 ila 26 ncı maddeleri ile 54 üncü ve geçici 6 ncı maddeleri yürürlükten kaldırılmıştır.
MADDE 3- Aynı Yönetmeliğin eki Ek-3 Performans Değerlendirme Formu ile Ek-4 Aday Öğretmen Sözlü Sınav Değerlendirme Formu yürürlükten kaldırılmıştır.
MADDE 4- Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 5- Bu Yönetmelik hükümlerini Millî Eğitim Bakanı yürütür.
İlgili konular

Millî Eğitim Bakanlığı Kurum Açma, Kapatma ve Ad Verme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına...
- Konbuyu başlatan Tarih Öğretmeni
- Başlangıç tarihi

2.Ünite-Millî Mücadele Testleri
- Konbuyu başlatan Talebe
- Başlangıç tarihi

Geçmişten Günümüze Türk - Ermeni İlişkileri 2. Bölüm: Milliyetçilik Çağında Ermeni
- Başlangıç tarihi

Misak-ı Milli
- Başlangıç tarihi

Trabzon Muhafaza-i Hukuk-u Milliye Cemiyeti
- Başlangıç tarihi

Milli Kongre
- Başlangıç tarihi
En çok görüntülenen

Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Bakanlığı Orta Öğreti̇m Kurumları Yönetmeli̇ği̇
- Başlangıç tarihi
A
Öğrenci Devamsızlığı - Ek Ders (Mahkeme Kararı)
- Konbuyu başlatan atahoca
- Başlangıç tarihi

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar
- Başlangıç tarihi
Son konular

Millî Eğitim Bakanlığı Kurum Açma, Kapatma ve Ad Verme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına...
- Başlangıç tarihi

Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği
- Başlangıç tarihi