- Web sitesi
- tarihbilinci.com
- Meslek - Branş
- Tarih Öğretmeni
2022-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı
Ekteki resimleri görmek için kayıt olmalısınız
18 Haziran 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 19 Haziran 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2022-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.
Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin
You must be registered for see links
internet adresinden 01 Haziran 2022 tarihinde saat 08.00'den itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.DİKKAT!
2022-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.
2022-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) için adaylar saat 15.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI
İlgili konular
C
illî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair...
- Konbuyu başlatan cemi
- Başlangıç tarihi

Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgeleri - Tebliğler Dergisi - Ağustos 2023
- Konbuyu başlatan Talebe
- Başlangıç tarihi

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
- Başlangıç tarihi

2023 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Takvimi
- Konbuyu başlatan Tarih Öğretmeni
- Başlangıç tarihi

2023 Yılı MEB'na Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atama ve...
- Başlangıç tarihi

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik...
- Başlangıç tarihi
En çok görüntülenen

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Yüz Yüze ve Uzaktan Eğitim ile Sınav Uygulamaları Konulu Yazı-15.04.202
- Başlangıç tarihi

2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) Sonuçları Açıklandı
- Başlangıç tarihi

Uzaktan ve Yüz Yüze Eğitim ile II. Dönem Sınav Uygulamaları -18.05.2021 - Ortaöğretim Genel...
- Başlangıç tarihi
Son konular

2023 Yılı Öğretmenlik Kariyer Basamaklarında İlerlemeye İlişkin Bilgilendirme
- Başlangıç tarihi

Depremden Ağır Etkilenen İllerdeki Öğretmenlere Mazerete Bağlı Tayin Hakkı
- Başlangıç tarihi