Öğrencilerin devamsızlık yaptığı durumlarda ek dersin kesilmesine ait kararın iptaline dair emsal teşkil edebilecek mahkeme kararı ekte verilmiştir.
Not: Bu ve benzeri öğretmenlerin hak kaybına uğramaması yönünde mahkeme kararlarının paylaşılması, bununla ilgili ayrı bir başlık açılması güzel olabilir.
Not: Bu ve benzeri öğretmenlerin hak kaybına uğramaması yönünde mahkeme kararlarının paylaşılması, bununla ilgili ayrı bir başlık açılması güzel olabilir.
Ekli dosyalar
İlgili konular

Depremzede Öğrencilerin Sınıf Geçme Notunda, İki Dönemde Aldıkları En Yüksek Puanı Esas Alınacak
- Konbuyu başlatan Tarih Öğretmeni
- Başlangıç tarihi

YKS 2022'ye Giren Tüm Öğrencilere Başarılar Dileriz
- Konbuyu başlatan Talebe
- Başlangıç tarihi

2022 Yılı "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav" konu, kazanım...
- Başlangıç tarihi

Hoşgeldiniz, @Öğrenci
- Başlangıç tarihi

06/06/2021 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi...
- Başlangıç tarihi

İslam’da Öğretmen ve Öğrenci Meselelerine Dair Geniş Risale.pdf (12.24Mb)
- Başlangıç tarihi
En çok görüntülenen

Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Bakanlığı Orta Öğreti̇m Kurumları Yönetmeli̇ği̇
- Başlangıç tarihi

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar
- Başlangıç tarihi

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Yönetmeliği
- Başlangıç tarihi
Son konular

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik...
- Başlangıç tarihi

Millî Eğitim Bakanlığı Denklik Yönetmeliği
- Başlangıç tarihi